Gratis fragt på ordreR over kr. 300

Syrensalve 120 ml.

kr. 200,00 inkl. moms

De lilla syrener er sprængfyldt med anthocyaniner som er et pigment der virker stærkt antioxidativt samt anti-inflammatorisk. Syrensalven vil derfor med fordel kunne bruges til at udglatte linjer og rynker samt at give huden et yngre og frisk udseende. Den kan hjælpe huden til hurtigere heling efter solskade ligesom den efter sigende også kan bruges som salve mod ømme og smertefulde led.

Salven har en mild duft af syrener, som siges at rense for stagnerede energier, at den nærer og opløfter. Duften kan give en dyb salighed og indre ro.

Syrensalven er endvidere meget plejende og fugtgivende og kan anvendes dagligt til pleje og næring af huden.

Anvendelse: Anvendes efter behov til både ansigt og krop. Særligt velegnet til at udglatte linjer og rynker, til heling af huden efter solskoldning samt ømme led ved fx leddegigt. Salven er drøj i brug, anvendes derfor i små mængder som varmes i hænderne før påsmøring.

Ingredienser: Håndplukkede vilde lilla syrener fra skove i Faxe Ladeplads, koldpresset olivenolie*, sheasmør*, bivoks, æterisk syrenolie

* Økologisk

På lager

1 anmeldelse af Syrensalve 120 ml.

  1. Anne

    Jeg er super glad for denne salve, den dufter fantastisk.
    Min hud i ansigtet ser friskere ud og den lindre noget betændelse som jeg har i håndledet og tommelfingeren samt også smerter i forbindelse med Fibromyalgi

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

kontakt@floracornelia.dk

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email: