Gratis fragt på ordreR over kr. 300

Hyldeblomstsalve 120 ml.

kr. 200,00 inkl. moms

Hyldeblomst har en høj koncentration af de antioxidante stoffer flavenoider og hyldeblomstsalven kan i nogen grad beskytte mod solskade samt have lindrende effekt på åbne sår, betændelse, insektbid, vabler og skoldkopper.

Særligt velegnet til tør, kløende og irriteret hud. Kan også anvendes dagligt til pleje og næring af huden.

Salven har en virkelig smuk gul farve som giver en glansfuld, gylden og smuk hud.

Salven har en skøn naturlig duft af hyldeblomst som siges at virke ved søvnløshed, nervøsitet og depression.

Anvendelse: Anvendes efter behov til både ansigt og krop. Særligt velegnet til tør, kløende og irriteret hud. Salven har lindrende effekt på åbne sår, betændelse, insektbid og skoldkopper. Kan også anvendes dagligt til pleje og næring af huden. Salven er drøj i brug og anvendes derfor i små mængder som varmes i hænderne før påsmøring.

Ingredienser: Håndplukkede hyldeblomster fra private haver og stranden i Faxe Ladeplads, koldpresset olivenolie* og bivoks

* Økologisk

På lager

4 anmeldelser af Hyldeblomstsalve 120 ml.

 1. Rikkeliva Holm

  Det er en super lækker salve, der er rigtig god til min tørre og sensitive hud. Jeg elsker den både som rens morgen og aften og som ansigtsolie sammen med min gua sha. Og så har den en virkelig skøn duft af hyldeblomst.

 2. Kristina Grigat

  Jeg elsker Floras hyldeblomst salve, den efterlader min hud blød og lækker. Bruger den dagligt i ansigtet. Den dufter virkelig skønt. Ren forkælelse for huden.

 3. Gitte Olsen

  Fantastisk lækker og drøj til både ansigt og hænder. Efter flere måneder med tørre slimhinder i næsen, har denne salve hjulpet allerede efter een gang. Normalt skulle jeg bruge olie flere gange om dagen. Skøn beskyttende følelse.

 4. Britt

  Denne skønne fede salve kan jeg varmt anbefale. Hele familien har brugt den i ansigtet, især når vejret er koldt, og den er fantastisk til tør, irriteret hud (hænderne især).

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

kontakt@floracornelia.dk

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email: