Vil du mærke dig selv,
din styrke og livsglæde igen?

Kropsteratisk forløb med saunagus, isbad, yin yoga, meditation og samtale

Nye hold starter i maj 2023, tilmeldingen er åben

GENFIND DIG SELV, STYRKE OG LIVSGLÆDE

Unikt kropsterapeutisk forløb

Jeg vil gerne invitere dig på et enestående 4 måneders forløb, hvor vi arbejder med din krop og dit sind på en hel unik måde. Gennem kraftfulde værktøjer, vil jeg trygt og tillidsfuldt guide dig til at mærke dig selv, din styrke og livsglæde. Jeg tør godt love, at du for hver gang vi mødes, vil føle dig groundet, næret og styrket på alle planer.

Forløbet er for dig der på omsorgsfuld vis, har brug for at blive løftet. Det er uanset om du f.eks. er stressramt, udfordret af fysiske smerter eller vil gøre noget godt og styrkende for dig selv.  

Jeg har sammensat en cocktail af virkelig effektfulde værktøjer; saunagus, isbad, yin yoga, meditation og samtale. Alle værktøjer som har været livsforandrende for mig og som jeg glæder mig til, at give videre til dig. 

Du kan deltage uanset din erfaring med mediation, saunagus, isbad og yin yoga. Min fornemste opgave er, at skabe et trygt rum og støtte dig til grænseudvidende og styrkende oplevelser.

Du vil mærke en dybere kontakt til dig og opleve en styrket kropsbevidsthed. Du vil blive bedre til at lytte til dine behov, sige til og fra og opleve at du står stærkere i livet. 

Saunagus | Flora Cornelia
Isbad | Flora Cornelia
KROPTERAPEUTISK FORLØB | Flora Cornelia
KROPTERAPEUTISK FORLØB | Flora Cornelia

Beskrivelse af forløbet

HJERTE | Flora Cornelia

Vi mødes i alt 8 dage – fordelt over ca. 4 måneder – hos mig i naturskønne rolige omgivelser i Faxe Ladeplads. Det overordnede program er ens for alle dagene. 

Dagsprogram

Både under velkomsten og afslutningen vil der være fortrolig deling i gruppen og efter behov gruppeterapeutiske samtaler. 

Saunagus og isbad

Varme- og kuldeterapi er kontrastterapi, der effektfuldt arbejder både med din krop og dit sind. Du vil opleve at det faktisk er praktisk talt umuligt, at være andet end fuldt ud tilstede i din krop. Alt imens både kulden og varmen helt automatisk arbejder på at styrke og balancere din biokemi, vil jeg guide dig igennem den metale proces i at håndtere kulden og varmen. Jeg vil lærer dig, at håndtere den stress kroppen udsættes for og du vil opleve, at du kan tage den evne med dig og bruge på andre områder i dit liv.

Saunagus er varme- og aromaterapi i sauna, her stimuleres dine sanser bl.a. ved hjælp af rene og naturlige æteriske olier. Duftene hældes på ovnen sammen med vand, og den damp – gus – der opstår, fordeler jeg rundt i saunaen med en vifte. Vi skal igennem 3 runder, der hver tager ca. 13-15 min. Jeg vil guide dig til ro og fordybelse ledsaget af stille meditativ musik. Saunaen er brændefyret og vil være ca. 80 grader. 

Isbadet er kuldeterapi i et kar med is og vand, hvor temperaturen er mellem 0 og 2 grader. Det første møde med isbadet er en kæmpe udfordring for mange og de fleste har lyst til at komme op med det samme. Jeg guider dig og giver dig værktøjer til at håndtere kulden, så du mærker at du har evnen til at berolige dig selv under de mest stressende situationer. Du vil opleve at de første 20 til 30 sekunder er de aller værste og målet er at blive i kulden i ca. 2 minutter. Det er det fordi forskning har vist, at du på 2 minutter opnår størstedelen af de helbredsfordele, der er forbundet med kuldeekspoering. Det allervigste er dog at du lytter til dig, din krop og din dagsform. Vid at vi kan så meget mere end vi tror om os selv. Jeg har guidet tusindvis i isbadet og mit fokus er at give dig en tryg, grænseudvidende og styrkende oplevelse.

Kulde og varmesessionen tager ca. 1,5-2 timer.

Yin Yoga

Yin yoga er en blid, beroligende, fordybende og nærværende yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide stræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter.

Jeg guider dig på en indre meditativ rejse med fokus på kropsbevidsthed, nærvær, egen omsorg, at rumme, at møde og at give slip. For hver yogastilling støtter jeg dig, så du mærker strækket og det samtidigt føles rart.

Hver yoga session tager mellem 45-90 min. 

HJERTE | Flora Cornelia
4 måneder for 5.600 kr.
Kan betales over 3 eller 4 rater.

TILMELD DIG

Alt det praktiske

Forløbet består af 8 fysiske dage fordelt over ca. 4 måneder. Du har mulighed for enten at gå på dagshold fra kl. 10-15 eller på aftenhold fra kl. 16-21.

Der er 8 pladser på hvert hold. 

HOLD 3, aftentimer kl. 16-21

HOLD 4, dagtimer kl. 10-15 – EFTERÅR 2023

HOLD 4 har opstart i efteråret 2023. Vil du have info når tilmeldingen åbner, så tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på siden.

Pris og betaling

Forplejning

Yderligere info

Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail med info om alt det praktiske i forhold til forløbet, bl.a. hvad du skal medbringe. 

FLORA CORNELIA HJORTH

Mød din personlige terapeut, coach og yin yogalærer

Jeg hedder Flora Cornelia Hjorth – og jeg er din personlige guide på denne 4 måneders rejse. Min mission er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du genfinder kontakten til dig selv, hvor du møder, rummer og accepterer dig selv – præcist som den du er.

Jeg vil virkelig gerne lære dig, at mærke dig selv. Sætte din retning i livet udfra den du er og dine behov. Lærer dig at navigere i dine udfordringer og forhindringer, så de ikke slår dig af pinden, men styrker dig og gør dig endnu klogere på dig selv. 

Jeg arbejder dybt, jeg er nærværende, udfordrende og samtidig er jeg støttende og motiverende. 

Jeg har selv arbejdet mig igennem livstruende stress, dyb depression, senfølger af seksuelle overgreb, piskesmæld, diskusprolaps, colitis, insulinresistent og meget mere.

På disse 4 måneder vil jeg introducerer dig til de værktøjer som har været afgørende for min healingsrejse; isbad/vinterbadning, saunagus, yin yoga, meditation og samtale. Alle har de lært mig at regulere mit nervesystem og har bidraget til en øget kropsbevidsthed, egen omsorg og egen kærlighed. Ligesom de også har styrket min biokemi, mine hormoner og ikke mindst min livsglæde. 

De har lært mig, at mærke mig selv, skabe kontakt mellem min krop og mit hoved. Derigennem har jeg  lært at rumme og møde mig selv. Tage ansvar og have modet til at leve i overensstemmelse med mine værdier, mine behov og den jeg er. Det har været pisse hårdt og til tider føltes ubærligt.

Det har været det hele værd. I dag føler jeg mig stærkere og mere hel end nogensinde før. 

Isbad | Flora Cornelia
HJERTE | Flora Cornelia
Er du i tvivl om forløbet er det rigtige for dig eller om vi har den rette kemi?
Så tag endelig fat i mig!

ANMELDELSER

Det siger tidligere deltagere

HJERTE | Flora Cornelia
"Når du er centreret i hjertet, skaber du sammenhæng mellem tanker, handlinger og følelser, og du vil opleve balance mellem krop, sind og sjæl".
Flora Cornelia Hjorth
Samtale- og kropsterapeut

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email:

Alle rettigheder forbeholdt Flora Cornelia Hjort 
Webdesign · Grafik