Giv en du holder af et velfortjent pusterum med et gavekort til 90 minutters omsorgsfuld og nærværende healingsmassage.

Gavekortet pakkes i flot gaveæske sammen med et lækkert stykke økologisk chokolade fra “Chocolate and Love” og et brev økologisk the fra Pukka. Forsendelsen af gavekortet er inkluderet i prisen.

Du skal blot udfylde din adresse og angive navnet på modtageren af gavekortet. Du kan betale med kreditkort eller Mobile Pay. Straks efter købet modtager du en mail som bekræftelse på dit køb og gaveæsken vil blive afsendt med DAO og leveret indenfor 2-3 hverdage.

Du kan nedenfor købe et gavekort på 1, 3 eller 5 gange 90 minutters healingsmassage. Ønsker du gavekort udstedt på en anden af mine ydelser eller et bestemt beløb, kontakt mig da på telefon 31 50 31 52 eller mail kontakt@floracornelia.dk

HEALINGSMASSGE

Gavekort 90 min.
kr. 800
  • 1 x 90 minutter

HEALINGSMASSGE

Gavekort 3 x 90 min.
kr. 2.250
  • 3 x 90 minutter

HEALINGSMASSGE

Gavekort 5 x 90 min.
kr. 3.500
  • 5 x 90 minutter
"Når du er centreret i hjertet, skaber du sammenhæng mellem tanker, handlinger og følelser, og du vil opleve balance mellem krop, sind og sjæl".
Flora Cornelia Hjorth
Samtale- og kropsterapeut

Find klinikken

Klinikken har til huse i naturskønne omgivelser på Amager Strand hos Inipi med gratis parkering lige ved døren og få minutters gang fra Femøren metrostation.

Havkajakvej 6

2300 København S.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email:

Alle rettigheder forbeholdt Flora Cornelia
 
Webdesign · Grafik