NYTÅRSWORKSHOP

NYTÅRSWORKSHOP

Refleksion 2021 & Intention 2022

Kan 1 dag investeret i dig selv, rent faktisk gøre en forskel for hele året? 

Min årlige nytårsworkshop fyldt med nærvær, hjertevarme og opløftende energi, giver dig mulighed for bruge dine oplevelser, indsigter og erfaringer fra 2021 på en konstruktiv måde til at skabe et 2022 som er i overensstemmelse med den du er, med de drømme og ambitioner du har for dit liv – og komme i mål med dem.

En workshop som er så meget mere end uholdbare nytårsfortsæt. I stedet kan workshoppen være lige netop det kærlige spark bagi du har brug for, for at tage ansvar og for at få det liv du ønsker.

En hel dag dedikeret til dig, i et trygt rum, hvor du bliver guidet hele vejen. Når dagen af omme, kan du tage hjem med dit helt eget unikke vision board, værktøjer til at fastholde din motivation samt bevidsthed om hvordan du skal møde dine forhindringer. 

Dato

Torsdag den 6. januar 2022 kl. 10-17

Sted

Klintevej 23, 4654 Faxe Ladeplads

Pris

Kr. 995

Du får:

Når du tilmelder dig workshoppen, modtager du en mail med forberedende spørgsmål, som du kan gå summe over til vi mødes i januar.

Når vi mødes bruger vi formiddagen på at se tilbage på 2021. Hvad skal med videre fra 2021 og hvad skal du give slip på?

Herefter spiser vi frokost og går en tur ved strandskoven.

Eftermiddagen bruger vi på at dykke ned i vores inderste ønsker og ambitioner for vores liv og på baggrund heraf skabe vores intention for 2022 og hver især udarbejde et helt unikt vision board.

Inden dagen afsluttes, får du redskaber med hjem til at fastholde din motivation og håndtering af dine forhindringer. 

Denne workshop er for dig der:

På workshoppen støtter jeg dig i at komme i kontakt med dit inderste, der hvor du kan mærke hvem du er og hvad du ønsker i livet. Herfra arbejder vi med at sætte din intention for 2022. Vi arbejder med dine forhindringer og jeg støtter dig i at finde modet til at gå den vej, du mærker er den bedste for dig. 

På workshoppen sår vi et frø i dig, som du tager med hjem og nærer og plejer, så du kan se det vokse sig stort, smukt og stærkt. Jeg giver selvfølgeligt også nogle tips til, hvordan du passer bedst muligt på dit frø.

Om mig - Flora Cornelia Hjorth:

Jeg vil virkelig gerne lære dig, at mærke dig selv. Sætte din retning i livet udfra den du er og dine behov. Lærer dig at navigere i dine udfordringer og forhindringer, så de ikke slår dig af pinden, men styrker dig og gør dig endnu klogere på dig selv. 

Jeg arbejder dybt, jeg er udfordrende og samtidig er jeg støttende og motiverende. Det er vigtigt for mig at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, både i 1:1 sessioner og i grupper. 

Jeg har selv arbejdet mig igennem livstruende stress, dyb depression, senfølger af seksuelle overgreb, piskesmæld, diskusprolaps, colitis, insulinresistent og meget mere. Jeg har lært at mærke mig selv, skabe kontakt mellem min krop og mit hoved. Jeg har lært at rumme og møde mig selv. Tage ansvar og have modet til at leve i overensstemmelse med mine værdier, mine behov og den jeg er. Det har været pisse hårdt og til tider føltes ubærligt.

Det har været det hele værd. I dag føler jeg mig stærkere og mere hel end nogensinde før. 

Det med småt:

Henter datoer...

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email:

Alle rettigheder forbeholdt Flora Cornelia Hjort 
Webdesign · Grafik