En fantastisk behandler

Flora er en fantastisk behandler. Hendes indføling og tilstedeværelse gjorde mig og min krop trygge fra starten af. Jeg følte både jeg modtog og gav slip på en og samme tid under behandlingen og Floras kyndige hænder. Flora har mine varmeste anbefalinger, og det er langt fra sidste gang jeg har været på briksen hos hende.
Tak for dig.

Kærlig Hilsen Anna Lysholm Nikolajsen

Jeg er mere autentisk

Tusind tak for en skøn oplevelse.

Føler mig stadig let og glad. Jeg har næsten ingen smerter i mine knæ… Det venstre har ikke givet “lyd” fra sig og kun meget lidt fra det højre.

Det var en fantastisk oplevelse at mærke dine hænder og min egen vejrtrækning sætte gang i så meget i min krop og i mit sind. Jeg kan ikke helt finde ord – det er mere en fornemmelse, en følelse – en sindsstemning. Er sikker på du og dine healende hænder har guidet/hjulpet min krop og mit sind.

Har stadig den følelse af lethed som jeg følte efter du havde trukket noget ud af mig. Jeg føler mig lettet for noget – hvad ved jeg ikke – kan mærke optimisme og positivitet på en måde jeg ikke har mærket længe.

Glæder mig til at mærke mig selv – lære mig selv bedre at kende og lade mig fylde og komme frem i lyset. Jeg ved, jeg har så meget at byde på – jeg skal finde ud af hvordan jeg gør det.

Jeg føler, jeg ser klarere og mere ægte. Føler jeg lever lidt mere autentisk – lidt mere ægte. Jeg vil nyde resten af dagen og være i denne stemning/følelse.

Mit sind er oplyst og mit hjerte er varmt. Du er et skønt menneske og jeg glæder mig til at mærke dine hænder og være i dit selskab igen. Håber du får en dejlig dag – her titter solen lidt frem. Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse.

Knus Pernille Chioma Ementa

 
 

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email:

Alle rettigheder forbeholdt Flora Cornelia
Webdesign · Grafik

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig