"Hvis dit liv aldrig bliver anderledes, vil du så være lykkelig nu?"
Flora Cornelia Hjorth
Certificeret Coach

Føler du dig låst fast og ønsker forandring i dit liv, uden at kunne mærke hvilke døre du skal åbne eller lukke? Virker det hele til tider så uoverskueligt, at du mest af alt har lyst til at give op på forhånd?

I givet fald kan coaching være netop den hjælpende hånd du søger.

Coaching er en nærværende samtale mellem dig og mig, hvor jeg gennem åbne spørgsmål støtter dig i at finde din vej igennem dine udfordringer og der hen hvor du ønsker.

Coaching kan hjælpe dig, hvis du er udfordret af:

 • manglende overblik
 • rodløshed
 • udfordrende relationer
 • kedsomhed
 • gamle mønstre
 • opgivenhed
 • rastløshed
 • ikke at nå dine mål
Pernille Rossen
"Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Flora som coach flere gange. Hun formår, med stor præcision, at gøre mig opmærksom på mit udviklingspotentiale, ved at pege på netop de punkter, som jeg selv har overset og som er mest interessante at kigge på. Samtidig udviser hun stor empati og en fintfølende indlevelsesevne – og jeg er aldrig i tvivl om, at hendes udgangspunkt er kærlighed og respekt. Jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale Flora som coach.”
Michael Bjørnskov
“Flora er en professionel coach, der er utrolig ambitiøs og engageret. Hun er vedholdende over for dig og sørger for at holde dig der, hvor det er vigtigt for dig. Flora har hjulpet mig med at overvinde min frygt og hun støtter fantastisk, da hun tror på dig som menneske. Flora vil dig det bedste.”
Sanne Julie Maegaard
”Flora er utrolig varm, kærlig og omsorgsfuld af natur. Jeg mærker at hun vil andre mennesker og at det virkelig betyder meget for hende at være der for dem. Jeg har aldrig før oplevet een der har taget så godt imod mig og som jeg kan mærke er oprigtig og ægte. Flora er god til virkelig at lytte til mig uden at blande sin egen "suppe” ind i det. Hun møder mig som det menneske jeg er og jeg mærker på ingen måde at hun vil ændre på mig med gode løsninger/svar. Flora lytter og møder mig som mig, hvilket for mig er det største der findes. Hun stiller utrolig gode spørgsmål ud fra det jeg fortæller hende, hvilket er super godt, for det får mig til at se ting/min situation fra en anden vinkel.”
Mai-Britt Rolighed
"Da jeg startede mit coaching forløb var mit udgangspunkt et forvrænget selvbillede og manglende selvtillid. På meget kort tid fik Flora vendt mine tanker og opfattelse af mig selv til det positive, med hendes ærlige, opmuntrende og vindende personlighed. Jeg er meget overrasket over den effekt det har haft på mig. Jeg har fået begravet nogle “spøgelser”, har lært nogle vigtige og dybdegående ting om mig selv, er blevet glad for mig selv, føler mig mentalt stærk og har nu mod på at starte på en ny uddannelse! Dette coaching forløb er noget af det bedste som er sket for mig.”
Lise Holmegaard
”Jeg oplevede Flora som professionel og fastholdende. Jeg har brugt megen tid på at bearbejde forløbet i de 3 måneder det forløb over. Jeg har været meget glad for forløbet. TAK!”
Anette Bjerre
"Flora har på sin nærværende, kærlige og imødekommende facon formået at støtte mig i at få et mere nuanceret syn på mine egne holdninger og forventninger til andre mennesker og livet. Jeg har fået tillid til, at det er i orden at lytte til mig selv og opfylde mine egne behov. Sessionerne har grundlæggende ført mig frem til at opleve en følelse af harmoni og ikke mindst at bevare den, selvom der er uro omkring mig."
Ann-Katrine Hultén-Karlshøj
Flora er en helt vidunderlig coach. Hun formåede at stille mig præcise spørgsmål, så jeg kunne mærke efter inde i mig selv, hvilken vej jeg skulle gå. Hun gav mig hjælp til selvhjælp. Hun lytter og lader mig arbejde med mig selv i det tempo, som passer mig. Hun formår at vise vejen frem til det jeg selv ønsker at opnå. Hun har helt sikkert igennem sin coaching været del af, at jeg i dag har fundet ind i mig selv igen.”
Camilla Behrmann Andersen
”Jeg tror meget mere på mig selv . Det har bl.a. resulteret i at jeg har holdt en tale i en større forsamling. Jeg lader mig ikke længere styre af hvad andre måtte tænke om mig. Jeg tør sige min mening højt og føler mig tryg ved at gå ind i en diskussion. Tidligere holdt jeg min mening for mig selv. Jeg er også blevet mere bevidst om hvad jeg har brug for, hvilket afspejler sig i min økonomi. Jeg køber ikke længere alt muligt jeg ikke har brug for. Jeg er en mere glad og lettet person. Under hele forløbet har Flora være 110% engageret i mig og min udvikling. Hun er støttende og motiverende. Hun er åben og deler gerne sine egne erfaringer. På den måde har jeg oplevet stor gensidig tillid. Flora er vedholdende og til tider hård, men selv når det var sværest for mig, var hun med mig hele vejen. Efter at jeg havde kigget på nogle svære ting, havde jeg det rigtig godt. Flora er rar at snakke med og stemningen var tryg, ligesom det var dejligt at få ros og opbakning undervejs i forløbet".
Previous slide
Next slide

Coaching kan give dig:

 • beslutningskraft
 • mod til at handle i overensstemmelse med dine værdier
 • øget selvbevidsthed
 • overblik
 • en handlingsplan
 • motivation
 • klare mål
 • en ny måde at tænke på 

Som din coach er jeg lyttende, støttende og ikke mindst udfordrende. Jeg møder dig, der hvor du er og støtter dig derhen, hvor du gerne vil være. Ved du ikke hvor du ønsker at komme hen, så støtter jeg dig i at blive bevidst om dine mål og værdier. 

Jeg er certificeret coach hos Mindjuice og arbejder efter ICF’s etiske regler og er underlagt tavshedspligt.  

Coaching kan foregå hos mig i min klinik eller på telefon/Skype.

Du er altid velkommen til en gratis uforpligtende snak, så du kan mærke og jeg er den rette coach for dig. Find kontakt oplysninger her.

Priser på coaching

Session varighed 45-60 min.
kr. 600 session
 • Klippekort 3 sessioner kr. 1.650
 • Klippekort 5 sessioner kr. 2.500
 • Samtale via telefon/Skype også muligt
"Når du er centreret i hjertet, skaber du sammenhæng mellem tanker, handlinger og følelser, og du vil opleve balance mellem krop, sind og sjæl".
Flora Cornelia Hjorth
Samtale- og kropsterapeut

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email:

Alle rettigheder forbeholdt Flora Cornelia Hjort 
Webdesign · Grafik