Jeg er født i Sønderjylland i 1976 og bor i dag i Faxe Ladeplads sammen med min mand Henrik. Jeg er mor til Bastian fra 2008 og Maja fra 2010, som bor hos deres far i hverdagene og hos mig i weekenderne. 

Jeg har lang række uddannelser og jobs i rygsækken og kan bl.a. kalde mig for revisor, projektleder, regnskabschef, spinningsinstruktør, healingsmassør, samtaleterapeut, coach og senest yin yogalærer.

Som samtale- og kropsterapeut er jeg havnet på den helt rigtige hylde. Arbejdet med at hjælpe andre giver mig energi, mening og glæde. Efter en længere sygdoms periode med stress og depression i 2006, vidste jeg der skulle ske en markant ændring i mit liv. Jeg vidste ikke hvilken, men satte mig et mål om “jeg vil blive betalt for at være mig”. Det er her, jeg føler, at jeg er landet nu. 

Jeg har også en stor passion for kulde- og varmeterapi, som har været vigtige elementer i min egen rejse. Sammen med min mand har jeg også har http://www.mobil-saunagus.dk og http://www.saunaforalle.dk.

Hvis du er nysgerrig på alle detaljerne bag min karriere, kan du se mit fulde CV her.

Flora Cornelia Hjorth | Flora Cornelia
HJERTE | Flora Cornelia

ET TRYGT RUM

Jeg arbejder med stor respekt for dig og din proces og derfor er tavhedspligt en selvfølge.

Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor du føler dig tryg og tillidsfuld. Jeg ser det som afgørende for din proces, at du føler dig set og mødt af mig samt at alle sessioner foregår i et tempo, der passer til dig, så både din krop og dit sind kan følge med. 

Min vigtigste opgave er at støtte dig i at finde ind til dine svar og din vej i livet.

Min historie

I de første 30 år af mit liv har jagten på anerkendelse og frygten for at mærke min krop, været styrende i mit liv. 3 gange har jeg været lagt ned med stress, depression og angst. Min krop har virkelig talt med store bogstaver for at få mig til at lytte.

MOD

Da jeg fandt modet til at lytte til min krop og fandt den rigtige hjælp til at kigge indad - lag for lag - fandt jeg ind til årsagen bag min stress. Jeg fandt også ind til den jeg reelt er, mine behov og mine værdier. I takt med at jeg blev bedre og bedre til at mærke mig selv, blev jeg rask.

Jeg er den jeg er

At leve ud fra den jeg er, har betydet store ændringer i mit liv. Jeg har valgt at lukke mange døre. Nye døre er blevet åbnet, hvor det var mine behov og mine værdier der var afgørende for, om jeg valgte at gå igennem døren. I dag står jeg stærk i mig selv, præcist som den jeg er.

" A healer is not someone that you go to for healing. A healer is someone that triggers within you the ability to heal yourself"
Maryam Hasnaa

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email:

Alle rettigheder forbeholdt Flora Cornelia Hjort 
Webdesign · Grafik