Gratis fragt på ordreR over kr. 300

Mælkebøttesalve 120 ml.

kr. 200,00 inkl. moms

Mælkebøtte er rig på vitaminer og mineraler. Mælkebøtte bruges til at lysne leverpletter på huden, udglatte linjer og rynker, bekæmpe akne og eksem og er kendt for at gøre huden smuk og pæn. Den kan efter sigende også bruges som salve mod ømme muskler og til at lindre irritationer i huden.

Salven har en virkelig smuk gul farve som giver en glansfuld, gylden og smuk hud.

Den hjælper med at åbne porrerne i huden, så huden bedre kan afgive skidt, urenheder og giftstoffer. Derfor bruges mælkebøtte også mod insektbid og forbrændinger.

Overordnet bruges mælkebøtte i hudpleje til at stramme huden op og give den næring og fugt. Man siger, at den gør huden mere elastisk og kan dæmpe cellulitis.

Anvendelse: Anvendes efter behov til både ansigt og krop. Særligt velegnet til problematisk/udfordret hud, tørre pletter, irriteret træt hud samt insektbid og forbrændinger. Salven er drøj i brug, anvendes derfor i små mængder som varmes i hænderne før påsmøring.

Ingredienser: Håndplukkede vilde mælkebøtter fra skov og strand i Faxe Ladeplads, koldpresset olivenolie*, bivoks*, æterisk citronolie* og æterisk tea tree olie*

* Økologisk

Ikke på lager

2 anmeldelser af Mælkebøttesalve 120 ml.

  1. Mette

    Jeg elsker den, den er så blød, velduftende og drøj i brug, den holder utroligt længe. Jeg bruger den i ansigtet med min gua sha sten om aftenen den kan varmt anbefales!

  2. Marie Louise

    Mælkebøtte salven har været en hjælp til alt fra tørre læber, sprukne hæle, massage, myggestik, tørre hårspidser mv. den er så multifunktionel og virkelig effektiv. Den rækker langt og har den fineste gyldne farve, som fornemmes en anelse, hvis man fx smører den på benene. Mild naturlig duft, og helt sikkert en salve jeg køber igen. Tak for at skabe den Flora 🌼

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find klinikken

Jeg har klinik både på Amager strand og i Faxe Ladeplads, begge steder med havet som nabo.

Havkajakvej 8 • 2300 København S

Klintevej 23 • 4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak, svar på dine spørgsmål og et dybere indtryk af, om jeg er den rigtige terapeut for dig, inden du booker.

+45 31 50 31 52

kontakt@floracornelia.dk

Inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive inspireret og modtage gode tilbud fra mig.

Navn:

Email: