Hvem skulle jeg ellers være tænker du måske?

Hvad er det egentligt jeg mener, når jeg siger “Vær den du er”? Lad mig starte med at dele noget fra mit eget liv.

Da jeg gik i 8. klasse besluttede jeg mig for at jeg ville være statsautoriseret revisor inden jeg fyldte 30 år. Statsautoriseret revisor fordi jeg havde hørt at det var en af de hårdeste uddannelser i Danmark. Inden jeg fyldte 30, fordi der på det tidspunkt ikke var nogen andre kvinder i Danmark, der havde opnået det, inden de blev 30 år!

Jeg var nemlig konstant på jagt efter andre anerkendelse – det var så vigtigt for mig, at være den bedste. På det tidspunkt var jeg ikke bevidst om, at det var det, det reelt handlede om. Men valgte jeg uddannelsen fordi jeg synes det var spændende? Fordi det var noget jeg godt kunne lide? Nej, intet ved den beslutning handlede om mig. Den handlede om, at hvis jeg kunne opnå det, så ville jeg for pokker da langt om længe opnå anerkendelse fra andre. De ville kunne se, at hvis jeg kunne gennemføre det, så ville jeg jo være så meget værd.